Livrare

Livrare

CONDIȚII DE LIVRARE ȘI RETUR


La Scarabeu.ro livrarea este GRATUITĂ, oriunde în România, pentru comenzile cu valoarea totală mai mare de 400 lei, cu excepția lucrărilor la comandă agabaritice care necesită transport special.
Pentru livrările în afara României, costul va fi calculat punctual, în funcție de destinație și conținut.

Pentru comenzi mai mici de 400 de lei, costul de livrare este de 40 lei. Dacă doriți ca produsele conţinute iniţial în aceeaşi comandă să fie expediate separat, se aplică un cost de 40 lei pentru fiecare trimitere suplimentară a cărei valoare nu depășește 400 lei.

Regulile pentru costul de transport de mai sus sunt valabile pentru localităţile aflate sub acoperirea directă a transportatorului nostru Fan Courier. În cazurile rare când localitatea de destinaţie nu este sub acoperirea directă a firmei de curierat, se vor percepe taxe adiţionale în funcţie de numărul de kilometri suplimentari de parcurs până la adresa de livrare. Vă vom înştiinţa despre acest fapt prin mail, înainte de expedierea produselor.

Costul transportului se afişează automat atât în pagina de produs, cât şi la momentul completării formularului de comandă.

Termenul de livrare este de 2 - 4 zile lucrătoare pentru majoritatea produselor existente în stoc. Excepţie fac produsele disponibile pe bază de precomandă (tablouri, sculpturi, compoziții de artă, etc). De asemenea, lucrările artistice realizate pe bază de comandă specială vor avea un termen de livrare convenit de comun acord, în funcție de durata necesară realizării lor. Livrările se fac prin intermediul Fan Courier. Nu livrăm cu Poşta Română sau alți transportatori, din motive de integritate a transportului.

Comenzile se livrează de luni până vineri, în intervalul 09.00-18.00. Pentru comenzile primite vineri sau în week-end, livrarea se face la începutul săptămânii următoare. Vă rugăm să specificaţi adresa la care vă poate găsi curierul în acest interval de timp (la serviciu, acasă, etc.).

La primirea produselor comandate puteți cere gratuit curierului deschiderea coletului, pentru a verifica integritatea comenzii dvs. Dacă observați deteriorări ale produselor, menționați-le explicit în formularul de retur Fan Courier, împreună cu semnătura agentului livrator. Returul se va face prin același agent al curierului. Nu se acceptă returul produselor comandate pe motiv de deteriorare la transport decât în condițiile verificării pachetului la livrare prin deschidere, în prezența curierului și a completării sub semnătură a formularului de retur, cu menționarea deteriorărilor constatate.

Returul produselor comandate dintr-un alt motiv decât deteriorarea la transport se poate face într-un termen de 30 de zile calendaristice, pe baza acordului nostru scris, în urma solicitării dvs. primite pe mail. Costurile de transport aferente returului, în condițiile de asigurare a produselor acceptate de noi, revin clientului.

Restituirea plății în avans efectuate pentru produsele returnate (prin card online sau transfer bancar) se va face după recepționarea lor de către noi și verificarea integrității acestora. De asemenea, de comun acord, puteți opta pentru transferarea sumei aferente returului în credit client disponibil pentru alte achiziții de la Scarabeu.ro.