Despre noi

Despre noi

Ne-am adunat împreună un grup de artiști și de artizani pasionați de frumos, pe care căutăm să îl exprimăm prin arte și meșteșuguri creative tradiționale, precum pictura, sculptura, desenul, tehnica basoreliefului, a mozaicului, a prelucrării artistice a sticlei, pietrelor, lemnului sau metalelor. Unii dintre noi facem asta de peste 20 de ani, alții au descoperit recent bucuria de a înfrumuseța lumea din jurul lor. Ne unește efortul de a plăsmui în forme și lumină șoaptele armoniei, pe care o căutăm cu multă bucurie și sinceritate.

Am ales pentru acest loc de întâlnire cu voi simbolul scarabeului deoarece, în vechile civilizații, era un simbol pentru munca onestă, pasiune și multă dedicație. Pentru cei care se străduiesc să își depășească limitele, prin propriul efort, spre a-și deschide aripile și a putea zbura. Ceea ce ne străduim să facem și noi, modelând piatra, lutul, sticla, lemnul, lumina, culorile și umbrele, pentru a da viață armoniei din noi. Și pentru a o împărtăși cu voi, cu credința că, în această lume plină de tehnologie, avem încă nevoie de lucrări create cu truda mâinilor noastre, care să ne ajute să ne descoperim propriul suflet. Reflectat adesea în chemarea fără cuvinte a frumuseții.

Calitate artistică

Lucrările noastre sunt realizate de artiști și artizani români recunoscuți și dedicați pasiunii lor.

Suport onest

Răspundem la întrebările tale cu promptitudine și sinceritate. Cu prietenie.

Livrări prompte

Ne străduim să îți oferim cele mai bune și mai rapide servicii de curierat din piață. Și poți deschide coletul la livrare pentru a te asigura că totul e în regulă!

Tranzacții sigure

Plățile noastre online realizate prin MobilPay sunt certificate Visa/MasterCard și procesate 3D-Secure.